Ring og hør mere

(+45) 39 30 00 69

13. Marts 2020

Kære Kunder.

På baggrund af den aktuelle situation, hvor myndighederne forsøger at minimerer yderligere smitte med Corona - virus, har jeg besluttet at holde klinikken lukket fra l morgen lørdag kl. 14 og foreløbig frem til den 23. marts.

Jeg følger løbende udviklingen i pressen, og vil via nyhedsbrev informerer jer om hvornår jeg åbner klinikken igen.

Jeg beklager selvfølgelig situationen. De kunder der allerede har booket tider frem til den 23. marts, vil jeg ringe til snarest for information og evt. ny bookning.

Hvis du mangler produkter, så send en email til kliniktresbelle@gmail.com med din bestilling eller ring på 21720472. Så sender jeg varerne hurtigst muligt. Køb over 1000,- kr. er fragtfrit.

Med venlig hilsen

Alice Baunkjær

​​

​19. Marts 2020

Kære Kunder.

Jeg håber at i alle har det godt. Det er en højst ubehagelig og skræmmende tid, vi er i lige nu. En tid hvor vi skal passe ekstra godt på hinanden.

Derfor er jeg også nød til at holde klinikken lukket frem til 30. marts. Jeg håber at kunne åbne igen den 31. marts. Alle behandlinger indtil da, er jeg desværre nød til at aflyse.

Med venlig hilsen

Alice Baunkjær

23. marts

Kære Kunder.

Så kom der nye retningslinier fra myndigheder. Hvilket betyder at er jeg er nød til at holde klinikken lukket frem til 13. april. Så hvis alt går vel, håber jeg at kunne åbne igen tirsdag den 14. april.

Jeg er selvfølgelig nød til at aflyse alle behandlinger indtil den 14. April. Det er muligt selv at aflyse din tid online og evt. selv at booke en ny tid.

Hvis du mangler produkter, så send gerne en email til kliniktresbelle@gmail.com med din bestilling eller ring på 21720472. Så sender jeg varerne hurtigst muligt. Køb over 1000,- kr. sendes fragtfrit.

Til sidst vil jeg gerne sige tak, til alle jer der har sendt mig søde mail, hvor i bekymrer jer og sender de bedste hilsner. Det varmer dejligt i denne tid. Tak....:-)

​​

Firmanavn & CVR​

Klinik Tres Belle

CVR: ​26715504

Find os

Søgårdsvej 1 st. tv

2820 Gentofte

Kontakt os